Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013

Τάρτα αμυγδάλου με λικέρ πορτοκάλι


 ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
250 γρ. αλεύρι μαλακό
150 γρ. βούτυρο ανάλατο αγελαδινό σε κύβους, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
5 γρ. αλάτι
15 γρ. ζάχαρη
1 αυγό μεσαίου μεγέθους (50 γρ. )
15-30ml κρύο νερό

......................................

Διαβάστε περισσότερα εδώ...:http://glykamystika.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B1/%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82/singleprocess/568/%CE%A4%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%B3%CE%B4%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%81-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: