Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Τάρτα αμυγδάλου με λικέρ πορτοκάλι


 ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΡΣΙΝΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ

ΥΛΙΚΑ

ΓΙΑ ΤΗ ΖΥΜΗ
250 γρ. αλεύρι μαλακό
150 γρ. βούτυρο ανάλατο αγελαδινό σε κύβους, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος
5 γρ. αλάτι
15 γρ. ζάχαρη
1 αυγό μεσαίου μεγέθους (50 γρ. )
15-30ml κρύο νερό

......................................

Διαβάστε περισσότερα εδώ...:http://glykamystika.gr/%CF%83%CF%85%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%B3%CE%B5%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%BB%CF%85%CE%BA%CE%B1/%CF%80%CE%AF%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82/singleprocess/568/%CE%A4%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%B1%CE%BC%CF%85%CE%B3%CE%B4%CE%AC%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CE%BC%CE%B5-%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%81-%CF%80%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%AC%CE%BB%CE%B9.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: