Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Συνταγή για royal icing

royal-icing-5 


Υλικά για  royal icing

  • Ασπράδια από 2 αυγά (τα οποία θα έχετε πλύνει καλά και πριν τα σπάσετε θα τα βουτήξετε για 10 δευτερόλεπτα σε νερό που βράζει)
  • 600 gr κοσκινισμένη ζάχαρη άχνη περίπου (η Louise προτείνει 900 gr ζάχαρης αλλά τονίζει πως πιθανώς δεν θα τη χρειαστείτε όλη. Εμείς, χρησιμοποιήσαμε 600 gr για δύο μέτρια αυγά για να πετύχουμε το σωστό αποτέλεσμα. Όπως θα δείτε και στη συνέχεια, θα πρέπει να σταματήσετε να προσθέτετε ζάχαρη άχνη στο μείγμα όταν η κρέμα αποκτήσει την σωστή πυκνότητα).
  • 1 κ.γλ. χυμό λεμονιού 

Διαβάστε περισσότερα.........http://genethlia.gr/royal-icing-syntagh/


Δεν υπάρχουν σχόλια: