Η σελίδα είναι αφιερωμένη σε όσους λατρεύουν να φτιάχνουν γλυκά.
Δεν έχω κάποιο όφελος απο αυτό.
Λατρεύω και η ίδια τα γλυκά και εκτιμώ τους ανθρώπους που φτιάχνουν τέτοιες δημιουργίες.
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2013
Caramel Popcorn
Ingredients
Original recipe makes 5 quarts
1 cupbutter
2 cupsbrown sugar
1/2 cupcorn syrup
1 teaspoonsalt
1/2 teaspoonbaking soda
1 teaspoonvanilla extract
5 quartspopped popcorn
Directions
Preheat oven to 250 degrees F (95 degrees C). Place popcorn in a very large bowl.
In a medium
saucepan over medium heat, melt butter. Stir in brown sugar, corn syrup
and salt. Bring to a boil, stirring constantly. Boil without stirring
4 minutes. Remove from heat and stir in soda and vanilla. Pour in a
thin stream over popcorn, stirring to coat.
Place in two
large shallow baking dishes and bake in preheated oven, stirring every
15 minutes, for 1 hour. Remove from oven and let cool completely before
breaking into pieces.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου