Υλικά για το παντεσπάνι
- 4 ολόκληρα αυγά
- 4 κρόκοι αυγών
- 100 γρ ζάχαρη
- 80 γρ αλεύρι, κοσκινισμένο
- 60 γρ βούτυρο, λιωμένο
Υλικά για την κρέμα
- 100 γρ τυρί μασκαρπόνε, σε θερμοκρασία δωματίου
- 50 γρ ζάχαρη
- 250 γρ κρέμα γάλακτος
- Λικέρ (Cointreau ή Grand Marnier ή οποιοδήποτε άλλο του γούστου σας)
- Φρέσκες γλυκές φράουλες κομμένες σε φέτες (κρατήστε μερικές ολόκληρες για τη διακόσμηση)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου