Του Στ. Παρλιάρου, με δύο μόνον υλικά κι όμως
...νηστίσιμη, οικονομική και απίστευτα νόστιμη!!!!
Η συγκεκριμένη συνταγή
υπάρχει σε δύο εκδοχές... η μία είναι του Hervé This και η άλλη του
δικού μας, αγαπημένου Στέλιου Παρλιάρου. Τί κοινό και τί διαφορετικό
έχουν αυτές οι δύο εκδοχές;;; Το κοινό τους είναι τα συστατικά τους και η
διαφορά τους βρίσκεται στις αναλογίες των δύο υλικών.
..............................
Διαβάστε περισσότερα εδώ....:http://tantekiki.blogspot.gr/2012/09/mousse.html
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου